Forsmanin yritysmuutto: Muuttosuunnittelut, muuton toteutus, muuttolaatikot ja tarvikkeet, tilasuunnittelut, kalusteasennukset.
Yritysmuutto on projekti joka kannattaa suunnitella huolella. Onnistunut ja hyvin suunnitellut yritysmuutto ei katkaise yritysten omaa toimintaa. Forsmanin kokonaisvaltainen muuttopalvelu huolehtii muuton eri vaiheista ennen muuttoa, muuton aikana sekä muuton jälkeen.

Saat kaikki yritysmuuttoihin liittyvät palvelut yhden kumppanin kautta.

Muuttopäällikkö hoitaa muuttoprojektin hallitusti ja turvallisesti.
Yritysmuuton tärkein edellytys on huolellinen suunnittelu. Kokeneet vastuuhenkilöt räätälöivät ja suunnittelevat projektin yksityiskohdat tarkasti asiakkaan toivomalla tavalla ja laativat muuttosuunnitelman jossa on huomioitu kaikki yritysmuuton vaiheet. Forsmanin yritysmuuttopalvelu kattaa kaluste- ja tilaratkaisut, kalusteiden kierrätyksen varastoinnin, atk-laitteiden kuljetuksen ja kytkennät vartioinnin jne.

Yritysmuuton kulku

Yrityksen tai toimiston muutto on projekti, johon kannattaa varata riittävästi aikaa. Hyvin suunniteltu muutto säästää aikaa ja kustannuksia. Näin varmistetaan että muutto sujuu vaivattomasti ja pysyy aikataulussa.

Varastointipalvelut

Laadukas 500 neliön vartioitu ja tasalämmin varastohalli tarjoaa moitteettoman säilytystilan tavaroille. Varastotilaa on vuokrattavana vuorokaudesta jopa vuosiin.

Vuokraamme edullista ja huoletonta tilaa juuri sinun tarpeitasi varten. Tarjoamme varastotilaa eri pituisille ajanjaksoille. Meillä ei ole tilavuusrajoituksia ja voimme noutaa tavarasi ja toimitamme ne takasin. Voitte valita itse, haluatteko muuttomiehemme hakemaan tavaranne vai toimitatteko ne varastolle itse.

Forsmanin varastohalli

Meiltä saat myös

Forsmanin muuttolaatikko ilman kantta.
Muuttolaatikot​

Muuttolaatikot ovat käytännöllisiä ja juuri muuttamista varten suunniteltuja edullisia ja kestäviä laatikoita muuttojen avuksi tai varastointiin. Muuttolaatikkoja saa myös kannellisina.

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat muuttolaatikot:

Muuttolaatikko arkistoihin ja muuttoihin: (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Lukittava muuttolaatikko (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Sinettilaatikko kannella (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Muuttolaatikoiden vuokraaminen on vaivatonta.

Tilatessa laatikot toimitamme laatikot vaikka samana päivänä ja noudamme silloin kun haluatte. Muuttolaatikoista veloitetaan vuorokausivuokraa ja toimituksista veloitetaan erikseen.

Muuttolaatikoita voi myös itse hakea toimipisteestämme jolloin toimitusmaksua ei peritä. Muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta annamme mielellämme oman tarjouksen.

Forsmanin muuttokaappi
Muuttokaapit​

Vuokraamme ja käytämme muuttokaappeja arkistojen ja atk- laitteiden siirtoon. Pyörillä varustetuissa muuttokaapeissa laitteet pysyvät ehjinä ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.
Ottamalla yhteyttä kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen!

Erä pakkaustarvikkeita
Pakkaustarvikkeet​

Voitte tilata meiltä myös pakkaustarvikkeita. Valikoimme kattaa kokonaisuudessaan kaikki muuttamisessa tarvittavat lisätarvikkeet perustarvikkeista aina erikoistarvikkeisiin. Yhteyttä ottamalla kerromme mielellämme lisää sopivista tarvikkeista ja neuvomme niiden käytössä.

Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen kartoitus.

Joona Repo henkilökuva.

Joona Repo

Myynti, Tuotanto
09 350 58424
joona.repo@forsman.fi