09 350 5840

Soita

Yritysmuutto

Pyydä tarjous

Kotimuutto

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

Yritysmuuton kulku

Yrityksen tai toimiston muutto on projekti, johon kannattaa varata riittävästi aikaa. Hyvin suunniteltu muutto säästää aikaa ja kustannuksia. Näin varmistetaan että muutto sujuu vaivattomasti ja pysyy aikataulussa. 

Yritysmuutto tehdään aina asiakkaan toivomalla tavalla. Ottamalla yhteyttä meihin, tulemme henkilökohtaisesti kartoittamaan Teidän tarpeenne. 

Seuraavassa tyypillinen esimerkki yritysmuuton kulusta: 

  1. Tutustumme muuttokohteeseen. Kartoitamme muuton laajuuden ja asiakkaan tarpeet. Toimitamme kirjallisen tarjouksen.
  2. Laadimme yhdessä asiakkaan kanssa muuttosuunnitelman, joka käsittää aikataulun, muuttomiesmäärän ja muuttolaatikoiden tarpeen. Annamme henkilökunnalle tarvittaessa pakkaus yms. ohjeita.
  3. Muuttolaatikot toimitetaan ajoissa ja tarvittaessa annetaan pakkausopastusta.
  4. Nimeämme muuttotyötä ohjaavat työhön osallistuvat muuttoesimiehet, jotka toimivat yhdyshenkilöinä.
  5. Muutto suoritetaan muuttosuunnitelman mukaan. Muuttoesimiesten kanssa neuvotellaan muuton käytännön kulusta ja he myös vastaavat muuton sujumisesta.
  6. Tyhjät muuttolaatikot noudetaan pois.

Muuton jälkeen tehdään loppuraportti, josta ilmenee muuton eri vaiheet.

Muuttaminen mielletään usein vaivalloiseksi ja normaalia toimintaa häiritseväksi tekijäksi. Osaavien muuttoammattilaistemme avulla tulet huomaamaan, kuinka vaivatonta se parhaimmillaan voi kuitenkin olla.

Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä niin muuttosuunnittelijamme voi kartoittaa tilannetta ja ehdottaa ratkaisua tarpeisiinne.