09 350 5840

Soita

Yritysmuutto

Pyydä tarjous

Kotimuutto

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

Rekry

Muuttopalvelu Forsman Oy on vuonna 1916 perustettu kuljetuksiin ja muuttoihin erikoistunut perheyritys.
Haemme jatkuvasti uusia osaajia muuttopalvelualan monipuolisiin ammattitehtäviin.
Tällä hetkellä haemme uusia tekijöitä seuraaviin tehtäviin:

Muuttaja

Haemme MUUTTAJIA pääkaupunkiseudulle. Muuttajana osallistut monipuolisiin muuttotöihin koti- ja yritysmuutoilla. Työ on vaihtelevaa ja sisältää muun muassa tavaroiden kuljetusta, pakkaamista, suojaamista.
Toivomme, että sinulla on positiivinen asenne, hyvät asiakaspalvelutaidot ja osaat työskennellä osana ryhmää. Työ on ajoittain fyysistä, joten hyvästä kunnosta on apua.
Työ on kausiluonteista ja työn määrä saattaa vaihdella. Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 7 -18. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle opintojen oheen.
Palkkaus ja työehdot muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Kalusteasentaja

Tarvitsemme KALUSTEASENTAJIA pääkaupunkiseudulle. Kalusteasentajan tehtäviin kuuluu monipuolisia kalusteiden siirto- ja asennustöitä muuttoprojekteilla ja uudiskohteissa.
Toivomme, että sinulla on positiivinen asenne, hyvät asiakaspalvelutaidot ja osaat työskennellä osana ryhmää. Sinulla on aiempaa kokemusta kalusteiden asentamisesta tai vastaavasta kädentaitoja vaativasta työstä. Alan koulutuksesta on hyötyä. Työ on ajoittain fyysistä, joten hyvästä kunnosta on apua.
Työ on kausiluonteista ja työn määrä saattaa vaihdella. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle opintojen oheen. Osaaville kalusteasentajille tarjoamme kokemuksen karttuessa myös mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen.
Palkkaus ja työehdot muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Muuttoauton kuljettaja

Haemme kuljettajia vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tarvitset C kortin !

Kuljettajana osallistut monipuolisiin muuttotöihin koti- ja yritysmuutoilla. Työ on vaihtelevaa ja sisältää muun muassa tavaroiden kuljetusta, pakkaamista, suojaamista.

Toivomme, että sinulla on positiivinen asenne, hyvät asiakaspalvelutaidot ja osaat työskennellä osana ryhmää.

Työ on ajoittain fyysistä, joten hyvästä kunnosta on apua.
Työ on kausiluonteista ja työn määrä saattaa vaihdella. Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 7 -18. Palkkaus ja työehdot muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Täytä alla oleva lomake.
Huomioithan että * -merkityt kentät ovat pakollisia.