09 350 5840

Soita

Yritysmuutto

Pyydä tarjous

Kotimuutto

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

Kotimuutot

Suoritamme kotimuutot samalla kokemuksella ja ammattitaidolla kuin yritysmuutot. Kokemus on etu asiakkaillemme. Ammattitaitoiset ja koulutetut muuttomiehet ovat takuuna siitä, että muutot sujuvat sekä joutuisasti että turvallisesti.

Muuttopalvelun kartoittaminen lähtee aina asiakkaan tarpeista. Aina kannattaa kysyä itseltään kuinka paljon itse haluaa osallistua muuttamiseen ja miten haluaa muuttaa. Kotimuuttopalvelumme kattaa muuttolaatikoiden vuokrauspalvelusta aina ”avaimet käteen” muuttoihin.

Pyydä tarjous

Palvelemme monipuolisesti

Muuttotapa - eli miten haluatte muuttaa?
Meidän kauttamme muutto voidaan tehdä monella eri tavalla. Voitte tilata meiltä koko hoidon avaimet käteen periaatteella tai osallistukaa muuttoon haluamallanne tavalla.
Muutto vie aina oman aikansa ja me olemme helpottamassa Teidän ajankäyttöänne. Kun suunnittelette muuttoa kannattaa miettiä kuinka paljon haluaa itse osallistua muuttamiseen. Muuttaminen kannattaa järjestää organisoidusti, nopeasti ja turvallisesti, jotta se sujuisi mahdollisemman vaivattomasti. Muuttaminen lähtee aina Teidän tarpeista ja muuttotapa tehdään aina Teille sopivaksi.

Hae muuttorahaa

Maksa muuttosi osissa, lue lisää

Tässä esimerkkejä erilaisista muuttopalveluista

a) Omatoiminen muutto
Toimitamme tarpeellisen määrän muuttolaatikoita ja tarvittaessa pakkausmateriaalia ennen muuttoa. Tilaaja pakkaa itse irtaimiston muuttokuntoon. Tilaajalla on omat kantomiehet, jotka kantavat irtaimiston Oy Kuljetusliike Forsman Ab: n muuttoautoon. Muuttoautossa kuljettajamme tekee kuorman ja avustaa tarvittaessa kantomiehiä. Muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen sovittuna aikana.

b) Pakkaa itse muutto
Toimitamme tarpeellisen määrän muuttolaatikoita ja tarvittaessa pakkausmateriaalia ennen muuttoa. Pakkaatte itse irtaimiston muuttokuntoon. Sovittuna aikana muuttomiehet siirtävät pakatun irtaimiston muuttoautolla uuteen osoitteeseen. Muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen sovittuna aikana.

c) Pakkausmuutto
Pakkausmiehet tulevat sovittuna aikana pakkaamaan irtaimiston muuttokuntoon. Voitte tarvittaessa itse pakata henkilökohtaiset tavaranne muuttolaatikoihin. Sovittuna aikana muuttomiehet siirtävät pakatun irtaimiston muuttoautolla uuteen osoitteeseen. Puratte itse muuttolaatikot muuton jälkeen. Muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen sovittuna aikana.

d) "Avaimet käteen" muutto
Tämä palvelu kattaa räätälöidyn muuttopalvelun. Myyntiedustajamme tulee henkilökohtaisesti paikalle ja tekee Teille räätälöidyn muuttosuunnitelman. Muutto suoritetaan esimerkiksi Teidän lomaillessanne. Irtaimisto sijoitetaan ennalta suunnitelluille paikoille Teidän toivomallanne tavalla.
Ottamalla yhteyttä tulemme mielellämme antamaan tarjouksen palvelusta: Yhteystiedot

Valitkaa edellisistä muuttoesimerkeistä juuri Teille parhaiten soveltuva muutto ja tehkää tilaus muutosta Forsmanilta tai pyytäkää tarjouspyyntöä soittamalla tai tarjouspyyntölomakkeen avulla.

Muuttolaatikot

Muuttolaatikot ovat käytännöllisiä ja juuri muuttamista varten suunniteltuja edullisia ja kestäviä laatikoita muuttojen avuksi tai varastointiin.

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat muuttolaatikot:

  • Muuttolaatikko arkistoihin ja muuttoihin: (60x39 cm, korkeus 32 cm)
  • Lukittava muuttolaatikko (60x39 cm, korkeus 32 cm)
  • Sinettilaatikko kannella (60x39 cm, korkeus 32 cm)

Muuttolaatikoiden vuokraaminen on vaivatonta.
Tilatessa laatikot toimitamme laatikot vaikka samana päivänä ja noudamme silloin kun haluatte. Muuttolaatikoista veloitetaan vuorokausivuokraa ja toimituksista veloitetaan erikseen.

Muuttolaatikoita voi myös itse hakea toimipisteestämme jolloin toimitusmaksua ei peritä. Muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta annamme mielellämme oman tarjouksen.

Muuttokaapit

Vuokraamme ja käytämme muuttokaappeja arkistojen ja atk- laitteiden siirtoon. Pyörillä varustetuissa muuttokaapeissa laitteet pysyvät ehjinä ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.

Ottamalla yhteyttä kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen!

Pakkaustarvikkeet

Voitte tilata meiltä myös pakkaustarvikkeita. Valikoimme kattaa kokonaisuudessaan kaikki muuttamisessa tarvittavat lisätarvikkeet perustarvikkeista aina erikoistarvikkeisiin.

Yhteyttä ottamalla kerromme mielellämme lisää sopivista tarvikkeista ja neuvomme niiden käytössä.

Joustavaa varastointipalvelua

Laadukas 500 neliön vartioitu ja tasalämmin varastohalli tarjoaa moitteettoman säilytystilan tavaroille. Varastotilaa on vuokrattavana vuorokaudesta jopa vuosiin.

Vuokraamme edullista ja huoletonta tilaa juuri sinun tarpeitasi varten. Tarjoamme varastotilaa eri pituisille ajanjaksoille. Meillä ei ole tilavuusrajoituksia ja voimme noutaa tavarasi ja toimitamme ne takasin. Voitte valita itse, haluatteko muuttomiehemme hakemaan tavaranne vai toimitatteko ne varastolle itse.